Afhalen=korting Zelf Afhalen is korting!

Installatieservice Geen puin, geen zorgen

Toch iets anders? 14 dagen bedenktijd

Minimaal 2 jaar garantie Met mogelijkheid tot uitbreiden

Wat is de beste mobiele airco van 2022?

Beste airco

Een mobiele airco is ideaal tijdens de zomer: hij zorgt voor verkoeling, is betaalbaar en eenvoudig te verplaatsen. Ben je van plan om een mobiele airco aan te schaffen en vraag je je af welke mobiele airco het beste is voor jou? In deze blog hebben we de beste mobiele airco’s van 2022 op een rij gezet.

De beste 5 beste mobiele airco’s

Onze top 5 mobiele airco’s voor jouw op een rijtje gezet:

  1. De’Longhi Pinguino PAC EL92
  2. Whirlpool PACW12CO
  3. Nedis staande ventilator
  4. Whirlpool PACW29COL
  5. De’Longhi PAC EL112

De beste mobiele airco voor jouw situatie

Wat de beste mobiele airco is, hangt af van de aspecten waarop je het apparaat beoordeelt. Een airco voor de slaapkamer moet immers aan andere eisen voldoen dan een airco voor de speelkamer of zolder.

Daarom beoordeelden we de top 5 mobiele airco’s ook op specifieke kenmerken, zoals geluidsniveau, geschiktheid voor de ruimte (grootte en doeleinden) en prijs/kwaliteitverhouding. Op basis van deze criteria komen de onderstaande mobiele airco’s van 2022 het beste uit de test:

1): Beste mobiele airco voor de slaapkamer – De’Longhi Pinguino PAC EL92

De’Longhi Pinguino PAC EL92

In je slaapkamer wil je het liefst de stilste mobiele airco. Daarom hebben we deze mobiele airco geselecteerd op geluidsniveau. De De’Longhi Pinguino PAC EL92 heeft een laag geluidsniveau (maximaal 50 dB op de hoogste stand), een koelvermogen van 10.000 BTU en is geschikt voor ruimtes tot 85 m³. Dit maakt de airco ook geschikt voor de wat grotere ruimtes in huis.

De airco is tevens uitgerust met een ontvochtigingsfunctie. Dit zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid in je slaapkamer niet te hoog wordt en het voorkomt dat alles plakkerig aanvoelt. Wat ons betreft de ideale stille mobiele airco voor op de slaapkamer!

2) Beste mobiele airco met verwarming – Whirlpool PACW12CO

Whirlpool PACW12CO

Airco in de zomer, en verwarming in de winter in één apparaat? Het kan! De Whirlpool PACW12CO is multifunctioneel inzetbaar. Tijdens de warme zomerdagen biedt hij verkoeling, en in de winter zorgt hij voor warmte.

De Whirlpool is compact, heeft een koelvermogen van 12.000 BTU en een geluidsniveau van 64 dB. De airco is geschikt voor ruimtes tot 60 m³ en is energiezuinig (energieklasse A+).

Wat ons betreft is deze airco ideaal voor mensen die het hele jaar door behoefte hebben aan extra verkoeling en verwarming. Bijvoorbeeld voor een werkkamer, zolder of andere ruimte die je af en toe gebruikt.

3) Beste mobiele airco zonder slang – Nedis staande ventilator

Nedis staande ventilator

Elke mobiele airco is uitgerust met een afvoerslang om warme lucht naar buiten af te voeren. Een mobiele airco zonder slang bestaat dus niet. Wil je een koelapparaat zonder slang, kies dan voor een ventilator of luchtkoeler.

De Nedis staande ventilator is in dit geval een goede keus. Deze ventilator is makkelijk in te stellen, heeft drie standen en zorgt voor een verfrissend briesje.

4) Mobiele airco beste koop: Whirlpool PACW29COL

Whirlpool PACW29COL

Als budgetproof airco komt de Whirlpool PACW29COL het beste uit de test. Deze airco is betaalbaar, is compact en heeft een koelvermogen van 9.000 BTU. Dit maakt ‘m het meest geschikt voor ruimtes tot 30m².

De airco heeft een handige afstandsbediening en is uitgerust met een ontvochtigingsfunctie. Wat ons betreft een zeer complete mobiele airco voor een zacht prijsje!

5) Beste mobiele airco voor grotere ruimtes: De’Longhi PAC EL112

De’Longhi PAC EL112

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je op zoek naar een airco voor een grote ruimte? Dan is de De’Longhi PAC EL112 een fijne airco voor jou. Deze airco heeft een koelvermogen van 11.000 BTU en is geschikt voor ruimtes tot 110 m³.

De PAC EL112 maakt weinig geluid (geluidsniveau 50dB), filtert pollen, stof en kleine vuildeeltjes uit de lucht en is compact. Via het LED-display is de vochtigheid en de temperatuur eenvoudig aan te passen.

De beste mobiele airco voor jou

Zoals je leest is er voor elk type ruimte een geschikte mobiele airco te vinden. Heb je de juiste airco gevonden? Bestel ‘m direct online via onze shop.

Wil je onze andere modellen bekijken? Bekijk ons volledige assortiment airco’s.

Heb je vragen of wil je advies bij het uitzoeken van een mobiele airco? Volg onze blog of neem contact met ons op. Onze airco specialisten helpen je graag!

Martin de Vries
Martin de Vries
2023-02-14
Uitstekend!
Bert van Baardwijk
Bert van Baardwijk
2023-02-05
Snel geleverd, betrouwbaar en scherp geprijsd
Henk van Hest
Henk van Hest
2023-01-29
Goede prijs, snelle levering
Roger Dhaese
Roger Dhaese
2023-01-17
Niet altijd de schuld van KiJoo-team ! Als klant heb ik geleerd om eens geduldig te zijn , natuurlijk heeft de verhuis naar onze nieuwe woning daar iets mee te maken , moe en stress ! En je kan niet altijd het KiJoo-team daar de schuld van geven maar bon... Onze nieuwe woning had dringend een nieuwe wijnkast nodig om de mee verhuisde wijn terug op zijn plaats te leggen daar waar het moet , in een mooie Liebherr WKes 4552-22 Grand Cru , vandaag is deze geleverd , wel iets later dan verwacht maar je ziet...alles komt in orde ! Overal gekeken op het internet voor deze wijnkast en eindelijk bij KiJoo terecht gekomen en zonder spijt , een echte aanrader ! Van Steenberge Johan