Afhalen=korting Zelf Afhalen is korting!

Installatieservice Geen puin, geen zorgen

Toch iets anders? 14 dagen bedenktijd

Minimaal 2 jaar garantie Met mogelijkheid tot uitbreiden

Overig

Voorwaarden gratis product acties

Bij Kijoo hebben we regelmatig een actie met gratis producten, u krijgt dan een cadeau bij aanschaf van een bepaald product.

Kijoo bepaald welke cadeaus er worden weggegeven en bij welke producten.

Heeft u gekozen voor een gratis product dan kan dit op 2 manieren bij u worden afgeleverd:

  1. het zit vastgemaakt aan de verpakking van het bestelde product
  2. we sturen het cadeau later op.

Indien u het bestelde product annuleert en terug stuurt dient u ook het cadeau terug te sturen.

Voor het terugsturen van Gratis producten rekenen we transportkosten.

Ook gelden de normale voorwaarden van retour dwz  originele verpakking , onbeschadigd en ongebruikt terugsturen.

 

Algemeen en zakelijk

Btw 

Al onze prijzen vermeld op onze website zijn inclusief BTW.

Zakelijk

Bijna alle 4K TV ,OLED en QLED schermen een HDMI aansluiting. Hierdoor kunt u het scherm als datamonitor zakelijk boeken. U kunt desgewenst van ons een factuur met omschrijving “pc/data monitor” ontvangen.

Grote bestellingen 

U heeft een bungalowpark, een restaurant, een hotel of ……. En u bent op zoek naar een vertrouwde organisatie die uw elektronische apparaten in grote aantallen bij u kan afleveren? Dan kiest u KiJoo. Wij geven u namelijk een deskundig en objectief advies op maat. En we staan bekend om onze goede service. Dan weet u zeker dat uw bestelling bij ons in goede handen is. En dat alles tegen een zeer scherpe prijs. Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op om de vele interessante mogelijkheden van een grote bestelling met ons te bespreken.

Leveren buitenland

Wij leveren alleen naar onze Europese klanten na vooruitbetaling op onze bankrekening. Na ontvangst van het verschuldigde bedrag wordt uw bestelling door KiJoo of zijn Bezorgpartner bezorgd. De kosten hiervoor variëren afhankelijk van uw bestelling. Indien uw betaling niet binnen twee weken is ontvangen, wordt uw bestelling automatisch geannuleerd. Normaliter levert KiJoo of de bezorgdienst de pakketten af binnen 1 tot 3 werkdagen mits uit voorraad leverbaar en na ontvangst van betaling. Deze mogelijkheid geldt uitsluitend voor de volgende landen: België en Duitsland. De kosten voor het verzenden van een LED televisies naar het buitenland kunt u aanvragen bij KiJoo.

Leveren btw vrij

Indien u een eigen bedrijf in België of Duitsland heeft, mogen wij u btw (21%) vrij leveren. Wij hebben dan ter verificatie uw btw-nummer en vestigingsadres nodig. Deze gegevens kunt u invullen indien u de bestelling via onze website plaatst. Na verificatie bij de Nederlandse Belastingdienst mogen wij u, na goedkeuring, btw-vrij leveren. Na het afronden van de bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail welke standaard altijd inclusief btw (21%) is. Maakt u dit bedrag dan ook nog niet over! U ontvangt van ons het juiste bedrag exclusief btw per mail, nadat wij de goedkeuring van de Nederlandse Belastingdienst hebben ontvangen, doorgaans dezelfde werkdag. De bestelling mag vervolgens uitsluitend naar het vestigingsadres worden verstuurd.

Voorraad beheer

Voorraadbeheer

KiJoo doet zijn best om alle producten op onze website van de juiste voorraadgegevens te voorzien. Wij adviseren u, als u een product ziet op onze website en deze wilt afhalen, van te voren telefonisch of per email contact met ons op te nemen voor u vertrekt of deze daadwerkelijk op voorraad is. Het kan zijn dat ondertussen het laatste exemplaar net verkocht is in de winkel. Wij kunnen het product ook voor u reserveren.

Affiliate programma

Wil jij geld verdienen door advertenties van ons te plaatsen of onze producten  te promoten?

Wij maken gebruik van het Daisycon netwerk en bieden hoge provisies. Aangezien onze producten in de hogere prijsklasse valt kun je al snel veel verdienen met  Affiliate marketing

Klik op de knop hieronder om je aan te melden als affiliate en start met het verdienen van geld

Martin de Vries
Martin de Vries
2023-02-14
Uitstekend!
Bert van Baardwijk
Bert van Baardwijk
2023-02-05
Snel geleverd, betrouwbaar en scherp geprijsd
Henk van Hest
Henk van Hest
2023-01-29
Goede prijs, snelle levering
Roger Dhaese
Roger Dhaese
2023-01-17
Niet altijd de schuld van KiJoo-team ! Als klant heb ik geleerd om eens geduldig te zijn , natuurlijk heeft de verhuis naar onze nieuwe woning daar iets mee te maken , moe en stress ! En je kan niet altijd het KiJoo-team daar de schuld van geven maar bon... Onze nieuwe woning had dringend een nieuwe wijnkast nodig om de mee verhuisde wijn terug op zijn plaats te leggen daar waar het moet , in een mooie Liebherr WKes 4552-22 Grand Cru , vandaag is deze geleverd , wel iets later dan verwacht maar je ziet...alles komt in orde ! Overal gekeken op het internet voor deze wijnkast en eindelijk bij KiJoo terecht gekomen en zonder spijt , een echte aanrader ! Van Steenberge Johan