Afhalen=korting Zelf Afhalen is korting!

Installatieservice Geen puin, geen zorgen

Toch iets anders? 14 dagen bedenktijd

Minimaal 2 jaar garantie Met mogelijkheid tot uitbreiden

Grote dubbel deurs koelkasten wat zijn de verschillen?

wat is het verschil tussen een amerikaanse koelkast een side by side koelkast en een frenchdoor koelkast?

Een Amerikaanse koelkast, een side-by-side koelkast en een French door koelkast zijn allemaal grote koelkasten die geschikt zijn voor huishoudelijk gebruik en zijn ontworpen om veel ruimte te bieden voor het opslaan van voedsel en dranken. Er zijn echter enkele belangrijke verschillen tussen deze drie soorten koelkasten:

  1. Amerikaanse koelkast: Dit type koelkast is ook bekend als een “Amerikaanse stijl” koelkast en heeft een dubbele deur bovenaan en een vriesgedeelte onderaan. Dit type koelkast is over het algemeen groter dan andere soorten koelkasten en biedt veel opbergruimte.
  2. Side-by-side koelkast: Dit type koelkast heeft de deuren naast elkaar, waarbij de ene kant het koelgedeelte is en de andere kant het vriesgedeelte. Dit type koelkast heeft meestal minder ruimte dan een Amerikaanse koelkast, maar heeft nog steeds veel opbergruimte.
  3. French door koelkast: Dit type koelkast heeft dubbele deuren bovenaan en een vriesgedeelte onderaan, vergelijkbaar met een Amerikaanse koelkast. Het verschil is echter dat de deuren van het koelgedeelte in twee delen kunnen worden geopend, vergelijkbaar met een kast. Dit maakt het gemakkelijker om bij de inhoud van de koelkast te komen en om de ruimte efficiënt te gebruiken.

Over het algemeen zijn alle drie de soorten koelkasten goed geschikt voor huishoudelijk gebruik en bieden ze veel opbergruimte. De keuze tussen deze soorten koelkasten hangt af van de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker en de beschikbare ruimte in de keuken.

Martin de Vries
Martin de Vries
2023-02-14
Uitstekend!
Bert van Baardwijk
Bert van Baardwijk
2023-02-05
Snel geleverd, betrouwbaar en scherp geprijsd
Henk van Hest
Henk van Hest
2023-01-29
Goede prijs, snelle levering
Roger Dhaese
Roger Dhaese
2023-01-17
Niet altijd de schuld van KiJoo-team ! Als klant heb ik geleerd om eens geduldig te zijn , natuurlijk heeft de verhuis naar onze nieuwe woning daar iets mee te maken , moe en stress ! En je kan niet altijd het KiJoo-team daar de schuld van geven maar bon... Onze nieuwe woning had dringend een nieuwe wijnkast nodig om de mee verhuisde wijn terug op zijn plaats te leggen daar waar het moet , in een mooie Liebherr WKes 4552-22 Grand Cru , vandaag is deze geleverd , wel iets later dan verwacht maar je ziet...alles komt in orde ! Overal gekeken op het internet voor deze wijnkast en eindelijk bij KiJoo terecht gekomen en zonder spijt , een echte aanrader ! Van Steenberge Johan