Afhalen=korting Zelf Afhalen is korting!

Installatieservice Geen puin, geen zorgen

Toch iets anders? 14 dagen bedenktijd

Minimaal 2 jaar garantie Met mogelijkheid tot uitbreiden

Op zoek naar een koelkast ?

Maak gebruik van onze koelkast keuzehulp

Als u op zoek bent naar hulp bij het kiezen van een koelkast, kun u gebruik maken van onze koelkast keuzehulp. Hieronder ziet u enkele tips en adviezen om rekening mee te houden.

  1. Grootte: Meet de beschikbare ruimte waar de koelkast moet komen en kies een model dat past. Overweeg ook de interne ruimte van de koelkast en kies een grootte die geschikt is voor uw huishouden.
  2. Indeling: Kies een koelkast met de indeling die het beste past bij uw behoeften. Sommige koelkasten hebben bijvoorbeeld verstelbare planken of deuren die van links naar rechts kunnen worden verplaatst om meer ruimte te bieden voor grotere items.
  3. Energie-efficiëntie: Controleer het energielabel van de koelkast om te zien hoe efficiënt deze is in het gebruik van energie. Een A+++ label is het meest energiezuinig, terwijl een G label het minst energiezuinig is.
  4. Functies: Overweeg welke functies voor u belangrijk zijn, zoals een ijsmachine of waterdispenser. Deze functies kunnen handig zijn, maar zorgen er wel voor dat de koelkast duurder is.
  5. Merk en prijs: Er zijn veel verschillende merken en prijspunten beschikbaar voor koelkasten. Overweeg wat uw budget is en kies een merk dat bekend staat om betrouwbaarheid en duurzaamheid.
  6. Uiterlijk: het oog wil ook wat naast de standaard witte en RVS koelkasten heb je ook de keuze uit zwarte en gekleurde koelkasten
Koelkasten zijn er in diverse kleuren zelfs deze rode Stoves koelkast

Als u deze factoren overweegt, kunt u een weloverwogen beslissing nemen bij het kiezen van een koelkast die aan uw behoeften voldoet.

Heeft u nog vragen dan zitten we voor u klaar om u te adviseren.

Martin de Vries
Martin de Vries
2023-02-14
Uitstekend!
Bert van Baardwijk
Bert van Baardwijk
2023-02-05
Snel geleverd, betrouwbaar en scherp geprijsd
Henk van Hest
Henk van Hest
2023-01-29
Goede prijs, snelle levering
Roger Dhaese
Roger Dhaese
2023-01-17
Niet altijd de schuld van KiJoo-team ! Als klant heb ik geleerd om eens geduldig te zijn , natuurlijk heeft de verhuis naar onze nieuwe woning daar iets mee te maken , moe en stress ! En je kan niet altijd het KiJoo-team daar de schuld van geven maar bon... Onze nieuwe woning had dringend een nieuwe wijnkast nodig om de mee verhuisde wijn terug op zijn plaats te leggen daar waar het moet , in een mooie Liebherr WKes 4552-22 Grand Cru , vandaag is deze geleverd , wel iets later dan verwacht maar je ziet...alles komt in orde ! Overal gekeken op het internet voor deze wijnkast en eindelijk bij KiJoo terecht gekomen en zonder spijt , een echte aanrader ! Van Steenberge Johan