Afhalen=korting Zelf Afhalen is korting!

Installatieservice Geen puin, geen zorgen

Toch iets anders? 14 dagen bedenktijd

Minimaal 2 jaar garantie Met mogelijkheid tot uitbreiden

Martin

ik kocht een dure liebherr koelkast bij de heren, 5.549 euro. Ik had tevoren op schrift bevestiging gevraagd dat het ding bij de NL importeur gekocht was en er dus NL garantie op verleend zou worden. Ook zou bij klachten direct het geld teruggestort worden, lettterlijk ‘zonder mitsen en maren’. Het ding werd bij de voortuig gedumpt en niet binnen afgeleverd. De bezorgers reden gewoon weg. Na klachten gaf Kijoo niet thuis. De bevestiger van garanties en loze beloften was ‘op vakantie’.

Na klachten bij de importeur van Liebherr, gaf deze aan de fa Kijoo helemaal niet te kennen, en er dus ook geen garantie in Nederland op verleend zou worden. Ik ga aangifte doen van oplichting, maar ik hoop dat deze ellende anderen bespaard blijft. Koop hier dus niet !

Martin de Vries
Martin de Vries
2023-02-14
Uitstekend!
Bert van Baardwijk
Bert van Baardwijk
2023-02-05
Snel geleverd, betrouwbaar en scherp geprijsd
Henk van Hest
Henk van Hest
2023-01-29
Goede prijs, snelle levering
Roger Dhaese
Roger Dhaese
2023-01-17
Niet altijd de schuld van KiJoo-team ! Als klant heb ik geleerd om eens geduldig te zijn , natuurlijk heeft de verhuis naar onze nieuwe woning daar iets mee te maken , moe en stress ! En je kan niet altijd het KiJoo-team daar de schuld van geven maar bon... Onze nieuwe woning had dringend een nieuwe wijnkast nodig om de mee verhuisde wijn terug op zijn plaats te leggen daar waar het moet , in een mooie Liebherr WKes 4552-22 Grand Cru , vandaag is deze geleverd , wel iets later dan verwacht maar je ziet...alles komt in orde ! Overal gekeken op het internet voor deze wijnkast en eindelijk bij KiJoo terecht gekomen en zonder spijt , een echte aanrader ! Van Steenberge Johan