Afhalen=korting Zelf Afhalen is korting!

Installatieservice Geen puin, geen zorgen

Toch iets anders? 14 dagen bedenktijd

Minimaal 2 jaar garantie Met mogelijkheid tot uitbreiden

Service nummers

Problemen met uw aankoop?

De eerste 14 dagen kunt u contact met ons opnemen indien uw aankoop niet goed functioneert.

Na deze 14 dagen dient u contact op te nemen met de fabrikant via een van onderstaande telefoonnummers :

Garantie op Uw Aankoop

Op de websites van de fabrikanten vindt je ook vaak oplossingen voor veel voorkomende problemen en kunt u ook de handleidingen, updates en dergelijke vinden. Zie de tabel voor de link naar de juiste webpagina van de fabrikant.

Televisies: U heeft recht op 2 jaar garantie aan huis wanneer het gaat om fabricage fouten voor toestellen vanaf 49 inch.

Overige apparaten: u heeft recht op twee jaar garantie op de meeste artikelen, dit gaat in overleg met de fabrikant hiervoor dient u in eerste instantie contact op te nemen met de fabrikant.

Natuurlijk zijn wij er voor u wanneer het contact met de fabrikant niet lekker loopt en voor eventuele bemiddeling

U kunt onze klantenservice bereiken via  mail klantenservice@kijoo.nl ( bij schade aan de televisie dient u altijd een mail te sturen met foto’s van de schade en de verpakking)

Martin de Vries
Martin de Vries
2023-02-14
Uitstekend!
Bert van Baardwijk
Bert van Baardwijk
2023-02-05
Snel geleverd, betrouwbaar en scherp geprijsd
Henk van Hest
Henk van Hest
2023-01-29
Goede prijs, snelle levering
Roger Dhaese
Roger Dhaese
2023-01-17
Niet altijd de schuld van KiJoo-team ! Als klant heb ik geleerd om eens geduldig te zijn , natuurlijk heeft de verhuis naar onze nieuwe woning daar iets mee te maken , moe en stress ! En je kan niet altijd het KiJoo-team daar de schuld van geven maar bon... Onze nieuwe woning had dringend een nieuwe wijnkast nodig om de mee verhuisde wijn terug op zijn plaats te leggen daar waar het moet , in een mooie Liebherr WKes 4552-22 Grand Cru , vandaag is deze geleverd , wel iets later dan verwacht maar je ziet...alles komt in orde ! Overal gekeken op het internet voor deze wijnkast en eindelijk bij KiJoo terecht gekomen en zonder spijt , een echte aanrader ! Van Steenberge Johan