Afhalen=korting Zelf Afhalen is korting!

Installatieservice Geen puin, geen zorgen

Toch iets anders? 14 dagen bedenktijd

Minimaal 2 jaar garantie Met mogelijkheid tot uitbreiden

The Terrace, Samsungs buiten tv

The-Terrace-buiten tv kijken

De laatste tijd brengen we steeds meer tijd thuis door. Deze verandering heeft ertoe geleid dat we op zoek zijn gegaan naar alternatieven voor buitenactiviteiten. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van buitenruimtes dichtbij huis, zoals de tuin en het balkon.

Voor wie van zijn buitenbeleving een thuis wil maken, heeft Samsung in mei The Terrace geïntroduceerd. Deze tv kan samen met The Terrace Soundbar buiten worden geplaatst en bekeken.

Naast bescherming tegen water en stof heeft The Terrace een levendig scherm met een uitstekende kijkervaring. Lees hieronder hoe een dag met The Terrace eruit kan zien.

Zorgeloos zwemmen met je favoriete content op de achtergrond

 

Een van de beste manieren om op warmere dagen af te koelen is het neerzetten van een badje in de tuin. Mocht je tijdens het afkoelen tv willen kijken, dan moet je het badje ver van de tv plaatsen om waterschade te voorkomen.

 

Dat is niet het geval bij The Terrace. De buiten-tv kan je overal plaatsen, zonder je zorgen te maken over spetterend water. De tv heeft een IP55-certificaat ontvangen van de International Electrotechnical Commission voor water- en stofbestendigheid. Daarnaast kan The Terrace tegen temperaturen van -31°C tot 50°C. Dankzij dit uithoudingsvermogen kijk je je favoriete programma’s terwijl je relaxt of wanneer de kinderen in het water spetteren.

 

Voor iedereen die zijn dag aan de rand van het zwembad wil verrijken met een zomerse soundtrack heeft Samsung The Terrace Soundbar. Met 210 Watt aan geluid met diepe bastonen en een helder bereik geniet je van dezelfde geluidskwaliteit als wanneer je binnenshuis luistert naar je favoriete muziek.

 

Samsung maakt het makkelijk om te genieten van muziek in de tuin. Zo gemakkelijk dat je je smartphone alleen tegen de Soundbar hoeft te tappen om muziek af te spelen.

 

Heldere beeldkwaliteit, zelfs als de zon schijnt

 

Na een paar uur in de zon is het tijd om te eten. Diners in de achtertuin zijn een perfecte manier om het campinggevoel thuis te recreëren. Je hoeft je niet af te vragen hoe The Terrace mensen bezighoudt terwijl in de achtergrond wordt gekookt. De beeldkwaliteit is helder en het contrast scherp. Zo geniet je ook in de felle zon van films en series.

 

The Terrace heeft een piekhelderheid van 4.000 nits en een gemiddelde helderheid van 2.000 nits. Zo kijk je ook midden op de dag comfortabel naar content. Daarnaast maakt The Terrace gebruik van anti-reflectie technologie die de spiegeling van licht op het scherm vermindert. De AI-beeldoptimalisatie past de schermhelderheid automatisch aan op basis van veranderende lichtomstandigheden.

 

Met het Tizen OS kun je op The Terrace genieten van diverse populaire tv-programma’s en films zonder dat je een extra OTT-apparaat hoeft te koppelen aan The Terrace. Alle slimme functies zitten simpelweg ingebouwd.

 

Upgrade het buitenspelen

 

Niets is beter dan buiten in de tuin ontspannen en een spelletje spelen wanneer het langzaam afkoelt na een zomerse dag. En met The Terrace kun je – terwijl je optimaal geniet van het weer – zelfs aan de slag met je favoriete games.

 

The Terrace is het perfecte scherm om buiten op te gamen. De tv optimaliseert beeld en geluid voor de game die je speelt. Handmatig aanpassen is niet nodig. Met de motion clarity-functie wordt vervaging tot een minimum beperkt en geniet je van een fantastische game-ervaring.

 

Een terugblik in een simpele tap

 

Na een lange dag is het tijd om samen terug te kijken op mooie herinneringen. Met de functie Tap View[1] tover je foto’s en video’s met een tap van je smartphone op The Terrace. Dit maakt het ophalen van herinneringen comfortabeler voor iedereen. Bovendien haal je op het grote scherm het meeste uit je foto’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Terrace heeft ook beschikking over Multi View[2]. Deze functie maakt het mogelijk om het scherm te splitsen en verschillende content tegelijk te

bekijken. Tover je vakantiefoto’s bijvoorbeeld links op het scherm en kijk rechts naar je favoriete tv-serie.

 

Tot voor kort waren we ervan overtuigd dat tv’s alleen binnen pasten. Met The Terrace verbreden we de mogelijkheden van tv-kijken naar allerhande leuke activiteiten. Waarom zou je niet naar een film kijken als je staat te barbecueën? Muziek luisteren wanneer je van de koelte van een zomeravond geniet? Of kijken naar de vakantiefoto’s bij zonsondergang? The Terrace en Terrace Soundbar maken het mogelijk je avonturen in de tuin en op het balkon naar een nieuw niveau te tillen.

 

* Beelden in dit artikel zijn gesimuleerd.

 

[1] Tap View is alleen beschikbaar op Samsung Galaxy smartphones met Android 8.1 en hoger. Tap View is beschikbaar als de tv en de smartphone aanstaan.
[2] Multi View ondersteunt voor mirroring geschikte Android-apparatuur (Android 4.2 en hoger) en apparaten die werken met Airplay 2. Airplay 2 vereist iOS 12.3 en hoger of macOS 10.14.5 en hoger. Sommige bronnen of apps ondersteunen Multi View mogelijk niet.

Martin de Vries
Martin de Vries
2023-02-14
Uitstekend!
Bert van Baardwijk
Bert van Baardwijk
2023-02-05
Snel geleverd, betrouwbaar en scherp geprijsd
Henk van Hest
Henk van Hest
2023-01-29
Goede prijs, snelle levering
Roger Dhaese
Roger Dhaese
2023-01-17
Niet altijd de schuld van KiJoo-team ! Als klant heb ik geleerd om eens geduldig te zijn , natuurlijk heeft de verhuis naar onze nieuwe woning daar iets mee te maken , moe en stress ! En je kan niet altijd het KiJoo-team daar de schuld van geven maar bon... Onze nieuwe woning had dringend een nieuwe wijnkast nodig om de mee verhuisde wijn terug op zijn plaats te leggen daar waar het moet , in een mooie Liebherr WKes 4552-22 Grand Cru , vandaag is deze geleverd , wel iets later dan verwacht maar je ziet...alles komt in orde ! Overal gekeken op het internet voor deze wijnkast en eindelijk bij KiJoo terecht gekomen en zonder spijt , een echte aanrader ! Van Steenberge Johan