Afhalen=korting Zelf Afhalen is korting!

Installatieservice Geen puin, geen zorgen

Toch iets anders? 14 dagen bedenktijd

Minimaal 2 jaar garantie Met mogelijkheid tot uitbreiden

Afhalen en verzenden

Verzenden

Alle producten die u besteld via onze website worden standaard bezorgd door onze vervoerder of onze eigen bezorgdienst, in de landen Nederland, Belgie, en Luxemburg. Zodra uw bestelling verzonden wordt krijgt u hierover per email een bericht met daarin een track&trace nummer zodat u de bestelling kan volgen. De verzendkosten van een product zijn gratis bij KiJoo in alle bovengenoemde landen. Wij hebben zeer uitgebreide leveringsmogelijkheden, elke dag, zes dagen in de week. Zaterdagochtend of woensdagavond, geen probleem. Neem bij een voorkeur van een leverdatum contact op met ons of geef deze aan in het opmerkingen veld bij het bestellen/afrekenen.

Gratis Verzenden  bij KiJoo

Bij KiJoo betaalt u  vanaf €50 geen verzendkosten, boven de € 50 euro is verzenden gratis  met uitzondering van rembours zendingen en het buitenland m.u.v. België.

Bijbetaling levering Waddeneilanden, helaas zijn we genoodzaakt  een toeslag van 50 euro te rekenen

De verzending verzekerd tegen schade, kwijtraken, e.d.

Nieuw KiJoo stekkerservice!

Bestellingen worden bij u niet alleen bezorgd maar ook uitgepakt en getest, u heeft de mogelijkheid het apparaat na te lopen en te controleren op beschadigingen. Indien u voor akkoord tekent geeft u direct aan dat het apparaat compleet en onbeschadigd is geleverd. U kunt daarna geen aanspraak meer maken op omruiling wegens beschadiging.

Afhalen

KiJoo biedt u de mogelijkheid om uw bestelling in Uden af te halen. U kunt dit aangeven bij het aanmaken van een order. U kunt dit doen onder het genot van een heerlijk kopje koffie en u wordt netjes door een van onze medewerkers geholpen met het inladen van uw bestelling. U kunt bij ons bedrijf met PIN, Contant of met Creditcard betalen. KiJoo doet zijn best om alle producten van de juiste voorraadgegevens te voorzien. Heeft u een bestelling geplaatst of ziet een product die u wilt afhalen en mocht u niet voor niets willen komen, informeer dan naar het artikel of deze daadwerkelijk voorradig is, telefonisch, e-mail, op via onze chatvenster voor uw komst. Dit scheelt u een “nutteloze rit” naar Uden voor het geval iemand het laatste exemplaar mocht bestellen in de winkel of meeneemt terwijl u in de auto zit op weg naar ons.

Aansprakelijkheid

Bij aflevering van uw bestelling verzoeken wij de consument om het pakket samen met de bezorger te inspecteren op beschadiging en volledigheid van het product en daarvan een aantekening te maken indien niet volledig of bij een beschadiging en dit binnen 48 uur te melden aan ons via de mail, zodat het voor jou makkelijker is eventuele schade of vermissing van een accessoire op ons te verhalen.

Afhalen

Indien u een product komt afhalen kunt u het apparaat ter plekke beoordelen. De verpakking kan worden geopend en het product beoordeeld op schade. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade ontstaan door eigen transport

Bekijk alle vragen
Martin de Vries
Martin de Vries
2023-02-14
Uitstekend!
Bert van Baardwijk
Bert van Baardwijk
2023-02-05
Snel geleverd, betrouwbaar en scherp geprijsd
Henk van Hest
Henk van Hest
2023-01-29
Goede prijs, snelle levering
Roger Dhaese
Roger Dhaese
2023-01-17
Niet altijd de schuld van KiJoo-team ! Als klant heb ik geleerd om eens geduldig te zijn , natuurlijk heeft de verhuis naar onze nieuwe woning daar iets mee te maken , moe en stress ! En je kan niet altijd het KiJoo-team daar de schuld van geven maar bon... Onze nieuwe woning had dringend een nieuwe wijnkast nodig om de mee verhuisde wijn terug op zijn plaats te leggen daar waar het moet , in een mooie Liebherr WKes 4552-22 Grand Cru , vandaag is deze geleverd , wel iets later dan verwacht maar je ziet...alles komt in orde ! Overal gekeken op het internet voor deze wijnkast en eindelijk bij KiJoo terecht gekomen en zonder spijt , een echte aanrader ! Van Steenberge Johan