Garantie en Klachtenprocedure 

Garantie

Natuurlijk heeft u ook bij KiJoo altijd de standaard fabrieksgarantie op een product. De standaard garantie verschilt wel per merk. Op de factuur vindt u de geldende garantietermijn. De op de factuur vermelde dagtekening geldt als ingangsdatum voor de garantie.

Aanspraak op de standaard fabrieksgarantie kan worden gemaakt indien:

*Er geen sprake is van beschadiging door opzet, of door nalatigheid

*Er geen sprake is van onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud

*Er geen sprake is van normale slijtage

*Er geen sprake is van een storing of beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing

Wij garanderen dat onze producten voldoen aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid.

Nieuw KiJoo stekkerservice!

Uw nieuwe TV word bij bezorging door onze vervoerder bij aflevering uitgepakt en word even aangesloten om u te laten zien dat de TV in 100% goede staat bij u is bezorgd.

Wat te doen bij een defect of storing 

KiJoo en het vervoersbedrijf behandelen jouw bestelling met de grootste zorg. Mochten artikelen toch visuele schade hebben opgelopen dan dien je dit binnen 24 uur te melden. Ook dien je jouw bestelling na levering binnen 24 uur te controleren op compleetheid. Producten welke voorzien zijn van een stekker dien je ter controle ook aan te sluiten. Melding na 24 uur met betrekking tot beschadigingen en of levering niet overeenstemmend met de orderbevestiging vallen niet onder garantie of herroepingsrecht.

Controleer het uiterlijk van de TV en sluit de TV aan op stroom zodat u de werking van de TV en het beeld kunt controleren. Doe dit voordat u een muurbeugel of voet op de televisie installeert. U kunt geen schade meer melden na het bevestigen van de voet of muurbeugel.

Bij een defect of storing neemt u per mail contact op met KiJoo. De contact gegevens vindt u onderaan elke pagina van onze site of op de klantenservicepagina. KiJoo heeft van u nodig bij een defect of storing: uw gegevens, factuurnummer, bestelnummer en typenummer van het product.

Aanvullende garantie 

Alle onderstaande informatie over de aanvullende (fabriek)garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument. Voor vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen. Om zeker te zijn van een zorgenvrije aankoop bieden wij de KiJoo zekerheid polis. Met de KiJoo zekerheid polis beschermt u uw aankopen tegen een defect, schade en diefstal. U kunt op diverse producten binnen het assortiment van KiJoo kiezen voor een aanvullende garantie/verzekering. Deze worden ondergebracht bij onze verzekeringsmaatschappij. Te verzekeren producten zijn o.a.. 4K-tv’s, OLED-tv’s, LED-tv’s, Blu-ray spelers, Homecinema systemen, Receivers, etc. U heeft bij de aanvullende polis de keuze uit 5 jaar. De eerste 1, 2 of 3 jaar lopen dus synchroon aan de fabrieksgarantie waarop u tijdens deze periode altijd recht heeft.

KiJoo Zekerheid polis 

Uiteraard geeft uw aankoop recht op gratis reparaties, tijdens de normale garantieperiode, bij niet (goed) functioneren door een verborgen gebrek. Echter de normale garantieperiode is altijd beperkt en ondanks het feit dat de door ons geleverde apparatuur voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen is een vorm van pech, soms na de eerste garantieperiode pas herkenbaar, niet altijd te voorkomen.

Teneinde aan dit probleem tegemoet te komen kunnen wij u voor een gering bedrag “Extra uitgebreide Garantie & Verzekering” bieden tot zelfs vijf jaar lang, afhankelijk van het soort product.

Service is gedurende de gekozen periode volledig kosteloos. Bovendien betaalt u nooit een eigen risico en worden de voorrijkosten meeverzekerd. U bent dus voor 1 vast bedrag verzekerd voor een zorgenvrije aankoop met zorgeloos gebruiksplezier gedurende de door u gekozen periode.

Kortom, 5 jaar KiJoo Zekerheid polis betekent:

*Géén arbeidsloon

*Géén kosten voor te vervangen onderdelen

*Snelle reparatie door vakbekwame reparateurs

*Geen transportkosten

*Geen eigen risico kosten

Tevens zijn alle schades binnenshuis gedekt welke niet verzekerbaar zijn onder een standaard uitgebreide inboedelverzekering, zoals: vallen, stoten, waterschade door een omgevallen bloemenvaas, een afgebroken lade van een Blu-Ray speler, uw kind dat met een stift op uw nieuwe 4k LED-tv tekent, etc. etc.

Om gebruik te maken van onze Zekerheid polis dient u het formulier door te lezen wat bij uw leverdocumenten zit tijdens de levering van uw bestelling. Hierop staat een link en dealer-code vermeldt. Via deze link kunt u uw Zekerheidspolis bevestigen.

Afhandeling defect buiten de garantieperiode 

Ook buiten de garantietermijn kunnen wij u hulp bieden bij de reparatie of contact met de servicedienst van de importeur opnemen. Cruciale onderdelen die na de garantieperiode defect gaan, worden doorgaans met een passende coulanceregeling door de fabrikanten en importeurs vervangen. Om deze reden adviseren wij u om ook buiten de garantieperiode door de reparatiedienst van de fabrikant of importeur uw defecte apparatuur te laten herstellen. Wij zullen een defect zo uitvoerig mogelijk in behandeling nemen en het op een zo spoedig en best mogelijke manier voor u oplossen. De kosten voor de reparatie en de coulance regeling van een defect buiten de garantie periode zijn afhankelijk van ouderdom en gebruik. Een product wat buiten de garantie periode defect gaat is volgens de wet niet gelijk een ondeugdelijk product, tenzij deze meerdere malen binnen en buiten de garantie periode defect is gegaan. Buiten de garantie periode heeft u kosten aan een product bij een defect omdat deze na reparatie weer voor een langere tijd mee kan gaan. Let u wel op dat als u de fabrikant langs laat komen buiten de garantie periode voor het nakijken van een defect of storing dat u vaak hoge voorrijkosten heeft, daarom is het soms ook handig om het product bij ons in Veghel af te geven.

Klachtenafhandeling 

Binnen ons bedrijf staat niet alleen de levering van de scherpe prijzen centraal, maar ook de levering van de beste service. Natuurlijk kan het voorkomen dat u als consument ergens een klacht over heeft mocht u ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn of dat u een bepaalde suggestie wilt voorstellen welke wij in de toekomst kunnen meenemen in ons bedrijf. Voor al deze klachten en suggesties kunt u het contactformulier invullen en versturen of een bericht sturen naar info@kijoo.nl . We zullen deze altijd aandachtig bestuderen en binnen 48 uur een reactie geven.

Bekijk alle vragen