Afhalen=korting Zelf Afhalen is korting!

Installatieservice Geen puin, geen zorgen

Toch iets anders? 14 dagen bedenktijd

Minimaal 2 jaar garantie Met mogelijkheid tot uitbreiden

Voorwaarden Inbouw koelapparatuur

 

Inbouw koelapparatuur:

Wij kunnen je nieuwe inbouw koelkast, vriezer of koelvriescombinatie veilig voor je installeren. Hier is alles wat je moet weten over onze installatieservice.

Wat is inbegrepen bij de service?

  • We plaatsen je nieuwe apparaat in de daarvoor bestemde uitsparing in je keuken
  • We bevestigen het apparaat aan het bestaande deurophanging systeem
  • We sluiten je apparaat aan op de bestaande stroomvoorziening
  • We bouwen indien nodig je oude apparaat uit en nemen deze indien gewenst mee terug
  • We nemen al het verpakkingsmateriaal mee terug
  • Indien gewenst en mogelijk passen wij de draairichting van de deur aan

Inbouwmaten:

Wij kunnen je inbouw koelkast, vriezer of koelvriescombinatie in elk type keuken installeren, maar wij kunnen geen aanpassingen aan je keuken of inrichting verrichten. Meet dus goed de uitsparing in je keuken op en zorg dat deze maten exact overeenkomen met de inbouwmaten op de inbouwtekening. Deze inbouwtekening is te vinden bij de foto’s van het apparaat op de productpagina. (zie voorbeeld hiernaast)

Deurophanging:

We installeren je nieuwe apparaat zowel op een deur op deur als sleepdeur systeem. Let wel goed op dat je een apparaat kiest dat past op het systeem van jouw keuken. Het is voor ons niet mogelijk om het deur bevestigingssysteem aan te passen. Het bevestigingssysteem wordt niet meegeleverd bij het apparaat. Dit is onderdeel van je keuken dus zorg dat dit bij de installatie beschikbaar is.  Zie ook afbeeldingen voor het verschil tussen beide systemen.

 

Op de productpagina is bij Productspecificaties onder Installatie bij Deurophanging te zien voor welk deurophanging systeem het apparaat geschikt is.

Deur omdraaien:

Indien mogelijk passen wij de draairichting van de deur aan als nodig. Op de productpagina is bij Productspecificaties onder Installatie bij Deurophanging te zien voor welk deurophanging systeem het apparaat geschikt is.

Op de productpagina is bij Productspecificaties onder De belangrijkste eigenschappen

bij Deurscharnier verwisselbaar te zien of het mogelijk is de draairichting van deur te veranderen. Wij kunnen geen aanpassingen aan je keuken of het bevestigingssysteem maken dus je keuken dient wel geschikt te zijn voor het omdraaien van de deur.

Uitbouwen:

We bouwen je oude apparaat desgewenst ook uit. Zorg in dit geval wel dat het apparaat vrij toegankelijk is en zonder dat er aanpassingen aan uw keuken of inrichting kan worden uitgebouwd. Dit met uitzondering van het deurpaneel. Om je oude apparaat uit te kunnen bouwen en te kunnen afvoeren, is het wel van belang dat het apparaat volledig leeg gemaakt is en geen ijs of restwater meer bevat.

Bekijk alle vragen
Martin de Vries
Martin de Vries
2023-02-14
Uitstekend!
Bert van Baardwijk
Bert van Baardwijk
2023-02-05
Snel geleverd, betrouwbaar en scherp geprijsd
Henk van Hest
Henk van Hest
2023-01-29
Goede prijs, snelle levering
Roger Dhaese
Roger Dhaese
2023-01-17
Niet altijd de schuld van KiJoo-team ! Als klant heb ik geleerd om eens geduldig te zijn , natuurlijk heeft de verhuis naar onze nieuwe woning daar iets mee te maken , moe en stress ! En je kan niet altijd het KiJoo-team daar de schuld van geven maar bon... Onze nieuwe woning had dringend een nieuwe wijnkast nodig om de mee verhuisde wijn terug op zijn plaats te leggen daar waar het moet , in een mooie Liebherr WKes 4552-22 Grand Cru , vandaag is deze geleverd , wel iets later dan verwacht maar je ziet...alles komt in orde ! Overal gekeken op het internet voor deze wijnkast en eindelijk bij KiJoo terecht gekomen en zonder spijt , een echte aanrader ! Van Steenberge Johan