Voorwaarden installatie inbouw Vaatwasser

Inbouw vaatwasser

Wij kunnen je nieuwe half of volledig geïntegreerde vaatwasser veilig voor je installeren. Hier is alles wat je moet weten over onze installatieservice.

Wat is inbegrepen bij de service?

  • We plaatsen je nieuwe vaatwasser in de daarvoor bestemde uitsparing in je keuken
  • We sluiten je vaatwasser aan op een bestaande waterkraan en afvoer en stroomvoorziening.
  • We bouwen indien nodig je oude vaatwasser uit en nemen deze indien gewenst mee terug
  • We nemen al het verpakkingsmateriaal mee terug

Inbouwmaten:

Wij kunnen je nieuwe vaatwasser in elk type keuken installeren, maar wij kunnen geen aanpassingen aan je keuken of inrichting verrichten. Meet dus goed de uitsparing in je keuken op en zorg dat deze maten exact overeenkomen met de inbouwmaten op de inbouwtekening. Deze inbouwtekening is te vinden bij de foto’s van het apparaat op de productpagina. (zie voorbeeld hiernaast)

Deurpaneel:

We installeren zowel half- als volledig geïntegreerde vaatwassers en monteren hier het bestaande deurpaneel van jouw keuken op. Let wel goed op dat je een apparaat kiest dat past op het deurpaneel van jouw keuken. Het is voor ons niet mogelijk om het deurpaneel aan te passen. Bij een half geïntegreerde vaatwasser zit het bedieningspaneel aan de buitenkant van de vaatwasser. Bij een volledig geïntegreerde vaatwasser bedekt het paneel van je keuken het gehele front van je vaatwasser. Zie afbeeldingen voor het verschil.

Aansluitpunten:

We sluiten je apparaat aan op de bestaande waterkraan en afvoer mist deze in tact zijn en zich binnen 1,5 meter van de plek van het apparaat bevinden. We kunnen geen aanpassingen maken aan de waterafvoer of waterkraan. Er dient tevens een goed functionerende stopcontact beschikbaar te zijn binnen 1,5 meter afstand van apparaat voor de stroomtoevoer.

Uitbouwen:

We bouwen je oude vaatwasser desgewenst ook uit. Zorg in dit geval wel dat het apparaat vrij toegankelijk is en zonder dat er aanpassingen aan uw keuken of inrichting kan worden uitgebouwd. Dit met uitzondering van het deurpaneel.

Bekijk alle vragen