Afhalen=korting Zelf Afhalen is korting!

Installatieservice Geen puin, geen zorgen

Toch iets anders? 14 dagen bedenktijd

Minimaal 2 jaar garantie Met mogelijkheid tot uitbreiden

Waarom kiezen voor Neff

Waarom kiezen voor NEFF

In onze ogen is Neff een pionier in keukenapparatuur. Met 150 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van keukenapparatuur behoort Neff tot de oudste en meest innovatieve ontwerpers.

Al sinds 1877 heeft Neff een missie. Neff is altijd op zoek naar ideeën waar gepassioneerde hobbykoks echt wat aan hebben. De keukenoplossingen van Neff zijn onder andere innovatieve ovens, kookplaten en vaatwassers. Stuk voor stuk apparaten die je helpen bij het bereiden van de heerlijkste gerechten: of het nu gezond gestoomde maaltijden zijn, grillplaatgerechten of luchtig gebakken desserts.

Oven met CircoTherm®

Bereid in één keer een driegangendiner op drie of vier niveaus, afhankelijk van jouw oven. Met CircoTherm® kun je je stoofschotel, cajunkip en chocoladetaart allemaal tegelijk bereiden. Geen probleem. De taart zal naar chocolade en de kip naar cajunkruiden ruiken en smaken; niet andersom. Zo bereid je je familiediner in een handomdraai.

Neff is niet alleen innovatief maar ook robuust en degelijk. Dat blijkt wel uit de garantie die het geeft.

Fabrieksgarantie van Neff

2 jaar zorgeloos genieten met de fabrieksgarantie van Neff en indien er toch onverhoopt iets mis gaat in de eerste 2 jaar dan kun je direct gebruik maken van de reparatieservice dienst van NEFF. Daar staat een team van 140 gespecialiseerde technici voor u klaar.

10 jaar anti-roest garantie

Je kunt erop vertrouwen dat jouw Neff apparaat lang meegaat. Daarom krijg je bij je Neff vaatwasser naast de standaard garantie, nog 10 jaar garantie tegen het doorroesten van de vaatwasserskuip. Via de Neff website kun je de garantie uitbreiden tot wel 7 jaar

Wij bij KiJoo hebben vertrouwen in Neff en u kunt dat ook hebben.

Martin de Vries
Martin de Vries
2023-02-14
Uitstekend!
Bert van Baardwijk
Bert van Baardwijk
2023-02-05
Snel geleverd, betrouwbaar en scherp geprijsd
Henk van Hest
Henk van Hest
2023-01-29
Goede prijs, snelle levering
Roger Dhaese
Roger Dhaese
2023-01-17
Niet altijd de schuld van KiJoo-team ! Als klant heb ik geleerd om eens geduldig te zijn , natuurlijk heeft de verhuis naar onze nieuwe woning daar iets mee te maken , moe en stress ! En je kan niet altijd het KiJoo-team daar de schuld van geven maar bon... Onze nieuwe woning had dringend een nieuwe wijnkast nodig om de mee verhuisde wijn terug op zijn plaats te leggen daar waar het moet , in een mooie Liebherr WKes 4552-22 Grand Cru , vandaag is deze geleverd , wel iets later dan verwacht maar je ziet...alles komt in orde ! Overal gekeken op het internet voor deze wijnkast en eindelijk bij KiJoo terecht gekomen en zonder spijt , een echte aanrader ! Van Steenberge Johan